VI SÖKER INGEN VANLIG GLASMÄSTARE!

Sölvesborgs Glasmästeri behöver ytterligare en glasmästare som förstår glasets värde i relationen med kunden.

Vi kan glas. Tillsammans med våra kunder hittar vi kreativa och snygga lösningar. Vi arbetar med såväl privatpersoner och företag som kommuner och offentlig verksamhet. Alla kunder är lika viktiga för oss.

Vi är inget vanligt glasmästeri!

Att vara glasmästare hos oss är en utmaning. Vi utför alla våra arbeten i nära samarbete med våra kunder vilket kräver att de utförs med service, kvalitet och yrkesskicklighet. Arbetsuppgifterna varierar men vi utför alla arbeten som om det vore till oss själva.

Vi älskar hantverket och möjligheterna som finns i att vara ett lokalt företag. På glasmästeriet har vi en gemensam plan framåt men alla måste ta eget ansvar och ha ett eget driv för att vi ska lyckas med vår plan. Vi ska engagera oss och känna ansvar för att verksamheten utvecklas. Vi delar gärna med oss av erfarenheter och kunskap för att tillsammans skapa arbetsglädje.

Här hjälps vi åt.

Är du ingen vanlig glasmästare?

För att vara intressant för oss så ser vi att du har erfarenhet av att ha arbetat med glas, bilglas eller planglas spelar ingen roll. Du kan också ha en bakgrund inom bygg eller liknande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete.

Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Telefonen är ett viktigt arbetsredskap i vårt glasmästeri.

Du arbetar tillsammans med ett härligt gäng med mycket arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

 

Är du ingen vanlig glasmästare! Skicka då snarast din ansökan till joakim@solvesborgsglasmasteri.se då urvalet sker löpande.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Joakim Bertilsson på telefon 0761-649844 eller  joakim@solvesborgsglasmasteri.se

Välkommen till Sölvesborgs Glasmästeri

Inget vanligt glasmästeri!

Vi söker ingen vanlig glasmästare – annons i PDF-format